Alle specialiteiten onder één dak.

Tobias Fiscaal heeft alles in huis. Eén telefoonnummer, één aanspreekpunt en direct het antwoord op uw vragen. Er staat een team met een vast contactpersoon voor u klaar. Zij zijn volledig op de hoogte van wat er speelt.

Het is voor ons belangrijk dat we op één lijn zitten en goed begrijpen wat de gemeenten van ons verwachten. Daarom besteden we veel aandacht aan de samenwerking.

Meer dan alleen het uitvoeren van invorderingen.

Met onze digitale rapportages leveren we een bijdrage aan het gemeentelijk parkeerbeleid. De resultaten helpen de gemeentes bij het opsporen van parkeerverbeteringen. Waar kan de bebording anders? Zijn de plekken/locaties van gehandicaptenparkeerplaatsen duidelijk genoeg? Wij vertellen het u.

Onze aanpak draait om maatwerk.

Het gehele traject voor het invorderen van parkeerboetes stemmen we op uw gemeente af. Soms betekent dit dat we wat strenger moeten zijn, soms wat flexibeler. Altijd in overeenstemming met de gemeenten. En dat doen we graag!

Meer weten?

Neem dan een kijkje op onze pagina’s over onze dienstverlening of onze partners. U kunt ook contact met ons opnemen voor vrijblijvende informatie. Ga hiervoor naar onze contactpagina.

Contactpagina

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.